Haberler

İstanbul: Profesörün Atatürk Sevgisi

İstanbul Memorial Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, Bir Alışveriş Merkezinde Atatürk'ün Yaka Posterini Dağıttı.

İstanbul Memorial Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, bir alışveriş merkezinde Atatürk'ün yaka posterini dağıttı.

10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıldönümü nedeniyle kendi imkanlarıyla 30 bin adet kokart bastıran Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, Şişli'deki Profilo Alışveriş Merkezi'nin giriş katında Atatürk standı açtı. Standın başından ayrılmayan profesör, vatandaşlara Atatürk'ün resimlerinden oluşan mini bir zarf veriyor. "Herkesin cebinde bir Atatürk resmi olmalı" diyen Memorial Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası için 30 bin adet Atatürk resmi bastırarak dağıtmaya başladım. Standa özellikle yabancılar ve çocuklar büyük ilgi gösteriyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title