Haberler

İntermak 2015 Kocaeli'de Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor

Güncelleme:

Kocaeli Ticaret Odası, Doğu Marmara illerinin sanayi ve ticaret odalarının ortaklığında, 8-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirecek İntemak 2015'in tanıtımını yaptı.

Kocaeli Ticaret Odası, Doğu Marmara illerinin sanayi ve ticaret odalarının ortaklığında, 8-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirecek İntemak 2015'in tanıtımı yapıldı.

Kocaeli'de düzenlenecek olan Doğu Marmara Makine, Yapı Teknolojiler ve Ürünleri İnşaat Makine ve Ekipmanları, İş Makineleri İhtisas Fuarı'nın (İNTEMAK'15) tanıtımı düzenlenen toplantı ile gerçekleştirildi. Kocaeli ticaret Odası (KOTO) sosyal tesislerinde gerçekleşen toplantıya KOTO Başkanı Murat Özdağ, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Gebze Ticaret Odası Nail Çiler, Düzce Sanayi ve Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri ve KOTO üyeleri katıldı.

Bölgesel ve ulusal sanayi potansiyelinin, uluslararası platformlarda sergilenmesi hedefi ile gerçekleştirilecek fuarın tanıtım toplantısında konuşan KOTO Başkanı Murat Özdağ, İNTEMAK'15'in bölge sanayisi için öneminden bahsetti. Özdağ, "Türkiye'nin ekonomi santrali, kalkınmanın öncü şehri, yarattığı işgücü potansiyeli ile de ülkemizin önde gelen şehirlerinden biri olan Kocaeli'nin ve Doğu Marmara'nın marka değerini yükseltmek, bölgesel işbirliklerini artırmak hedefiyle odamız öncülüğünde ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nın destekleriyle INTEMAK'15 Doğu Marmara Makine, Yapı Teknolojileri ve Ürünleri İnşaat Makine ve Ekipmanları, İş Makineleri İhtisas Fuarı'nı düzenlemekteyiz. Ülke ekonomisine yaptığı katkıların yanı sıra, 2023 hedeflerine ulaşmada önemli bir misyona sahip bölgemizi; turizm, fuar ve kongre merkezi haline getirmek vizyonuyla bir başka dev organizasyona daha imza atacak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

Fuarın etkisinden de bahseden Özdağ, "Makine, iş makineleri ve el aletleri başta olmak üzere birçok sektörü buluşturacak olan INTEMAK'15, aynı zamanda bölgesel ve ulusal sanayi potansiyelinin uluslararası platformlarda da en iyi şekilde temsil edilmesi hedefini taşımaktadır. Tüm Doğu Marmara'yı kucaklamasını öngördüğümüz ve iş dünyasının tüm aktörleriyle katılımlarını beklediğimiz fuarımızın ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederken, benzer işbirliklerinin devam etmesi arzusunda olduğumuzu özellikle vurgulamak isterim" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Özdağ Marmara Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title