Haberler

İlkokul Öğrencilerinden Protokole Yılbaşı Tebrik Kartı

Gümüşhacıköy Kemalpaşa İlkokulu öğrencileri, PTT tarafından başlatılan "Kartı Bizden, Göndermesi Sizden" Kampanyası kapsamında protokol için yılbaşı tebrik kartı hazırladı.

Gümüşhacıköy Kemalpaşa İlkokulu öğrencileri, PTT tarafından başlatılan "Kartı Bizden, Göndermesi Sizden" Kampanyası kapsamında protokol için yılbaşı tebrik kartı hazırladı.

Öğrenciler sınıfta hazırladıkları tebrik kartlarını öğretmenleri ile geldikleri Gümüşhacıköy PTT Müdürlüğünde Kaymakamı Hüseyin Baş, İlçe Garnizon Komutanı Özgür Çelik, Belediye Başkanı Mustafa Saatcı, Emniyet Müdürü Seyfettin Süer ve Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan'a yolladı.

Minik öğrenciler teknolojinin gelişmesi ile bilgisayar ve cep telefonları ile bayram ve yılbaşı kutlamalarının yapıldığını belirterek, bu yılbaşında ilçe protokolüne tebrik kartı atarak sürpriz yapmak istediklerini söyledi.

Sınıf öğretmeni Hasan Topal, tebrik kartı göndermenin yok olmaya başladığını ifade ederek,  "Kartı Bizden, Göndermesi Sizden" Kampanyası kapsamında PTT şubesinden aldıkları kartları sınıfta hazırladıklarını anlattı.

Minik öğrenciler, yılbaşı için hazırladıkları tebrik kartlarını attıktan sonra, PTT binasında hatıra fotoğrafı çektirdi. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhacıköy Hüseyin Baş Kemalpaşa Yılbaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title