Haberler

İlkokul Öğrencilerinden Protokol Üyelerine Ziyaret

Ziraat Bankası 120. yıl İlkokulu öğrencileri "Çocuk Üniversitesi" projesi kapsamında ilçedeki protokol üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiler.

Ziraat Bankası 120. yıl İlkokulu öğrencileri "Çocuk Üniversitesi" projesi kapsamında ilçedeki protokol üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiler.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Eğitim Fakültesi ile Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Çocuk Üniversitesi" projesi kapsamında seçilen Ziraat Bankası 120. yıl İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde bugün bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Nizip Eğitim Fakültesi dekan yardımcısı Doç. Dr. Hakan Akdağ, yaptığı açıklamada, proje kapsamında İlçe Kaymakamlığı, Nizip Belediyesi, Nizip Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Nizip Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret ettiklerini ifade etti.

Proje nedeniyle  farklı etkinlikler yapılacağını belirten Akdağ, "Proje amacının küçük yaştaki çocuklara meslek seçimlerinde rehberlik yapmak ve bunun yanında üniversite hayatını bu yaşta tanımalarını sağlamaktır" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Milli Eğitim Müdürlüğü Ziraat Bankası Akdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title