Haberler

İlkadım'dan 3 Yılda 5 Dev Eser

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 3 yılda 5 dev eserin yanı sıra onlarca sayısız hizmet ve projeyi halkın hizmetine sunduklarını belirterek, “Daha yapacak çok işimiz var" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 3 yılda 5 dev eserin yanı sıra onlarca sayısız hizmet ve projeyi halkın hizmetine sunduklarını belirterek, "Daha yapacak çok işimiz var" dedi.

İlkadım Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında devam eden Komşu İftarları programının misafirleri Cedit, Liman ve Hançerli Mahalle sakinleri oldu. Liman Mahallesi Öğretmenler Caddesi'nde kurulan iftar sofrasında binlerce İlkadımlı bir araya gelirken, iftar öncesinde kurulan şişme oyun alanda çocuklar doyasıya eğlendi.

3 yılda 5 dev proje onlarca sayısız hizmet

İftar öncesinde alana gelen Başkan Tok vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşırken özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. İftar sonrası yaptığı konuşmada Ramazan ayının maneviyatını iftar ve teravih programları ile doyasıya yaşamaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Tok, "Bu yıl kurduğumuz her sofrada bir önceki yıla göre daha fazla bir katılımın olduğunu görmek kardeşliğimizi pekiştirmeyi amaçladığımız Ramazan etkinliklerimizin amacına ulaştığının kanıtı oluyor. Sizlerin gösterdiği ilgi ve teveccühe layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz. 3 yıl içerisinde yaptığımız ve yapımı devam eden dev projelerimizle 20 yılda yapılan kalıcı eserlerden daha fazlasını hizmete sunuyoruz. Yeni belediye hizmet binamızın temelini attık ve 1 yıl içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Derebahçe Sosyal Tesislerinde her gün yüzlerce hemşehrimizi ağırlıyoruz. Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesinin yapımına devam ediyoruz. Yeni gençlik merkezi ve kültür merkezlerimizi hizmete sunuyoruz. En büyük yaralardan biri olan çarpık kentleşmeye kentsel dönüşüm projeleri ile çözüm bulduk. Tabii bu dev projelerin yanı sıra temel belediyecilik hizmetlerini ara vermeden sürdürüyoruz. Bütün bu çalışmalar ile İlkadım'ı Karadeniz'in yıldızı yapmayı amaçlıyor" diye konuştu.

Kur'an dolu gece

İftarın ardından yapılan Kur'an-ı Kerim Ziyafeti ile İlkadımlılar yine camileri doldurdu. Başkan Erdoğan Tok'un katılımı ile düzenlenen Kur'an Ziyafeti programına Fatih Camisi İmam-Hatibi Bünyamin Topçuoğlu ve Hacı Bayram-ı Veli Camisi Müezzin Kayyımı M. Fevzi Ünal konuk oldu. Topçuoğlu ve Ünal'ın Kur'an tilaveti büyük beğeni topladı. Namaz sonrası cemaat ile çay içerek sohbet eden Başkan Tok, cami cemaatinin taleplerini de dinledi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlkadım Belediyesi Erdoğan Tok Karadeniz Yerel Haberler

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Coplu müdahale öncesi neler yaşandı? 2 polis memurunun başını yakan olaydan yeni görüntüler

Bakmadan Geçme

13 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 13 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 13 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 13 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 13 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 13 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor birincilik ödülü ne, Survivor şampiyonu ne kazanacak, kaç TL? 13 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 13 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Survivor 2024 final nerde yapılacak? İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi nerede? Survivor All Star 2024 şampiyonu nasıl belirlenecek, SMS mi performans mı? #129300 13 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kırklareli Vize'de neden yangın çıktı? Vize'de çıkan yangında son durum! İrfan Can Kahveci sakatlandı mı, Milli Takım'dan çıakrıldı mı EURO 2024? EURO 2024'te VAR var mı? UEFA'dan EURO 2024 için sürpriz VAR kararı Fenerbahçe Beko kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin basketbolda kaç şampiyonluğu var?
14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar! Olayı öğrenen anne, 2 kişinin evini ateşe verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title