Haberler

Antalya İlçelerinde Oda Seçimleri

Güncelleme:

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne bağlı il ve ilçelerdeki odaların genel kurulları başkan adaylarının çekişmelerine sahne oluyor.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (AESOB) bağlı il ve ilçelerdeki odaların genel kurulları başkan adaylarının çekişmelerine sahne oluyor. Esnafın oylarıyla belirlenen başkanlık seçimlerinde bazı başkanlar üyelerinden aldıkları güvenoylarıyla görevlerine devam ederlerken, bazı odaların başkan ve yönetimleri ise el değiştiriyor.

AKKAYA ÜÇÜNCÜ DÖNEME MERHABA DEDİ

Alanya Şoförler, Nakliyeciler, Otomobilciler Esnaf Odası'nın 24. Genel Kurulu Şoförler Odası'nın düğün salonunda gerçekleştirildi. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (AESOB) Birlik Başkanı Abdullah Sevimçok'un divan başkanlığını yaptığı Genel Kurula, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, misafirler ve üye esnaflar katıldı. İki ayrı listenin yarıştığı seçimde 1365 üye oy kullanırken, Mevcut Başkan Ali Akkaya 842, Recep Çalış ise 512 oy aldı. Genel Kurulda ayrıca odanın ismi "Alanya Şoförler, Nakliyeciler, Otomobilciler ve İş Takipçileri Esnaf Odası" olarak değiştirilerek üyelerin oybirliğiyle kabul edildi. Ali Akkaya'nın Yönetim Kurulu ise, Mehmet Yüksel, Şükrü Demir, Metin Duman, Ali Yılmaz, Mehmet Ersoy, Mustafa Demirer, Talip Azak ve Ali Şahiner'den oluştu.

28 YILLIK BAŞKANLIK SONA ERDİ

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Genel Kurulu'nda yarışan iki listeden Hasan Çelik'in listesi galip çıktı. Delta Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen Genel Kurul'a, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, MATAB Başkanı ve Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, oda başkanları, misafirler ve esnaflar katıldı. İki ayrı listenin yarıştığı seçimde 2627 oy kullanıldı. Atila Yıldız 1146 oy'da kalırken, başkanlığı 1472 oy alan Hasan Çelik kazandı ve böylece odanın 28 yıldır başkanlığını yapan Atila Yıldız görevi Çelik'e devretti.

ESNAF YENİDEN AKÇA DEDİ

596 üyenin oy kullandığı MATSO çok amaçlı toplantı salonunda yapılan Genel Kurul'da oyların 457'sini alan mevcut Başkan Abdullah Akça, Manavgat Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası'nın başkanlığına yeniden seçildi. Seçimde 5 oy geçersiz sayılırken oda başkanlığına aday olan Durmuş Yıldız ise üyelerden sadece 134 oy alabildi. Manavgat Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası'nın Yeni Yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

"Hüseyin Kalkan, Süleyman Ünal, A.Yaşar Bal, Süleyman Öz, Seyfettin Aktaş ve Celil Çaltepe." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Çelik Manavgat Antalya Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title