Haberler

Hububatçılar Talep ve Sorunlarını Anlattı

Burdur Buğday Pazarı'nda hububat ve yem satan firma sahipleri, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda Ticaret Borsa Başkanı Yılmaz Başar ile bir araya gelerek, talep ve sorunlarını iletti.

Burdur Buğday Pazarı'nda hububat ve yem satan firma sahipleri, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda Ticaret Borsa Başkanı Yılmaz Başar ile bir araya gelerek, talep ve sorunlarını iletti.

Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar başkanlığında Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Buğday Pazarı'nda hububat ve yem satan firma sahipleri katıldı. Firma sahiplerinin görüşlerinin alındığı toplantıda, Buğday Pazarı zemininin tekrar yenilenmesi, çevre temizliği, yabancı araçların pazara park etmemeleri, pazar çevresine ve girişine kapı yapılması, borsa binası ön kısmındaki sokağa araçların park edilmemesi konuları ele alındı.

Borsayı ilgilendiren konularda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını aktaran Başar, "Pazarın zemininin yenilenmesi konusunu Vali Nurettin Yılmaz ile görüşürüz ancak çevre temizliği konusunu Hububatçılar Sitesi yönetimi ile Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret ederek dile getirmemiz gerekiyor. Biz, Burdur Ticaret Borsası olarak pazarın girişine giriş kapısı yaparız. Borsa binası önündeki park sorunu ile ilgili olarak

Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü ile irtibata geçtik. Yetkililerin en kısa zamanda konuyla ilgileneceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurettin Yılmaz Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title