Haberler

Hacılarlı İş Adamları Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, Panelde Bir Araya Geldi.

Hacılar Dayanışma ve Yardım Derneği tarafından burs verilen üniversite öğrencileri ile Hacılarlı iş adamları Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, panelde bir araya geldi.

Hacılar Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen panele, Hacılar Belediye Başkanı ve Hacılar Dayanışma ve Yardım Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Herdem, Hacılar Dayanışma ve Yardım Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Gürdoğan, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan ve yaklaşık 300 üniversite öğrencisi katıldı.

Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Gürdoğan, panelin açılışında yaptığı konuşmada, Hacılarlı öğrencileri bir arada görmekten dolayı gururlandıklarını belirterek, öğrencilere yönelik bu tür toplantıların devam edeceğini söyledi.

Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem de tüm Hacılarlı öğrencilere burs imkanı sağlayacak bütçelerinin olduğunu belirterek, 'Bizi Hacılarlı iş adamlarımız finanse ediyor. İki öğrencimizi okutacak şekilde yardım eden tüm hemşehrilerimizden geniş bir katılımla yardım alıyoruz. Biz bütçemizin yüzde 75'ini eğitime ayırıyoruz. Şu anda burs verdiğimiz 741 öğrencimiz var. Bu öğrencilerimizin yaklaşık 600'ü 4 yıllık üniversitelerde okuyor' dedi.

İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, panelde yaptığı konuşmada, öğrencilerin okullarını bitirerek kendilerine en büyük hediyeyi vermiş olacaklarını söyledi.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak da Hacılar'ın Türkiye'de gelişmiş ilçeler arasında önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Hacılar'ın, işsizliğin azlığı, Türkiye'de en büyük ilk 500 ve ikinci 500 firma sıralamasına giren iş adamlarıyla da adından söz ettirdiğini anımsatan Boydak, 'Hacılar ile ne kadar gurur duysak azdır. Türkiye'de en büyük sıkıntı, kaliteli insan sıkıntısıdır. Kaliteli insanımız olduğu zaman sırtımız hiçbir zaman yere gelmez. Biz de bunun bilinci içerisinde eğitime yardım yapmamız gerekiyordu ve her yıl çıtayı biraz daha yükseltiyoruz' dedi.

Boydak, genç yaşta iş hayatına atıldığı için eğitimini yarım bırakmak zorunda kaldığını belirterek, 'Açık liseye kayıt olup, son 2 yılda liseden mezun oldum. Bu yıl nasip olursa üniversite sınavına hazırlanacağım' diye konuştu.

(MUS-MAT) - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title