Haberler

Gümüşhane'de Kurtuluş Coşkusu

Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94.yıldönümü dolayısıyla bir program düzenlendi.

Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü dolayısıyla bir program düzenlendi.

Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen ve Altınşehir Gençlik Spor Kulübü tarafından desteklenen program, Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Programa Garnizon Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, CHP İl Başkanı Erkan Pelit, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Canlı, kurtuluş günlerinin tekrar yaşanmaması temennisinde bulunarak, programa katılan herkese teşekkür etti. Altınşehir Gençlik Spor Kulübü Başkanı Engin Çelik ise, kentteki sosyal boşlukları doldurmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve en anlamlı etkinliğin de kurtuluş günü etkinliği olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından sahneye ilk olarak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi halk oyunları ekibi çıktı. Halk oyunları gösterilerinin ardından Kelkitli sanatçılar Mustafa Özer ve Yunus Emre Mansız sahne alırken, daha sonra Gümüşhaneli sanatçı Halil Soydaş birbirinden güzel türkülerini seslendirdi.

Gecenin finalinde ise bir televizyon kanalında yayınlanan "Sen Türkülerini Söyle" adlı yarışmada finale kalan Onur Akgül sahne aldı. Eski ve yeni albümünden parçalar seslendiren Akgül, söylediği Gümüşhane türküleri ile salonda bulunan coşkulu kalabalığı kendinden geçirdi.

Diğer yandan salonun tamamen dolması nedeniyle özel bir rehabilitasyon merkezinden konsere gelen engelli öğrenciler için salonun ön tarafında sandalyeler koyularak yeni bölüm oluşturuldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Canlı Altınşehir Gümüşhane Akm Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title