Haberler

Görme engelli öğrencilere saç kesimi yapıldı

Güncelleme:

Kayseri Artistik Kuaförler Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte, görme engelli 45 öğrencinin saçı kesildi. Öğrenciler keyifli vakit geçirirken, dernek başkanı gönüllere dokunmak istediklerini belirtti.

Kayseri Artistik Kuaförler Derneği tarafından yapılan etkinlikte, görme engelli 45 öğrencinin saçı kesimi yapıldı. Saç kesimi sırasında öğrenciler keyifli vakit geçirirken, Artistik Kuaförler Derneği Başkanı Murat Duman, "Gönüllerine dokunmak istedik" dedi.

Kayseri Artistik Kuaförler Derneği tarafından 7. Kez yapılan saç kesimi faaliyeti, bu kez görme engelli öğrenciler için gerçekleştirildi. Emel Tarman Görme Engelli İlkokulu'nda düzenlenen faaliyette 23 kız ve 22 erkek öğrencinin saç kesimin, fön ve düzeltme işlemi yapıldı. İşlemler sırasında öğrenciler keyifli vakit geçirdi.

Artistik Kuaförler Derneği olarak gönüllere dokunmak istediklerini söyleyen Artistik Kuaförler Derneği Başkanı Murat Duman, "Burada görme engelli kardeşlerimizin saçlarını kesmeye geldik. Onların yanlarında olmak istedik. Gönüllerine dokunmak istedik. Burada meslektaşlarım seferber oldu. Hepsine de ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizler sosyal sorumluluk projesi adı altında tüm yaşlılarımızın, özel çocuklarımızın, engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz. Bu yaptığımız 7. etkinliğimiz. Yani 7 kez kurslara, okullara gittik. Sürekli gitmeye de devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Emel Tarman Görme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulu Okul Müdürü Tuncay Demir de, yapılan uygulamanın çok güzel olduğunu ifade ederek, "Kayseri Artistik Kuaförler Derneğimiz, okulumuz öğretmenlerinden Kevser Hanıma ulaşarak, okulda bu şekilde bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmek istediklerini bizlere ilettiler. Bizde bu projenin çok güzel bir proje olduğunu düşünerek, okulumuzda bu faaliyeti gerçekleştirmelerine izin verdik ve derneğimizi okulumuza davet ettik. Okulumuzda toplam 50 öğrencimiz var. Bugün 45 tane okulumuza devam eden öğrencimiz var. 45 öğrenciden 23 kız, 22'de erkek öğrenciye saç kesimi, düzeltme, toparlama ve fön çekme gibi çalışmalar yaparak, derneğimiz okulumuzda çok güzel bir uygulama yaptı. Çok güzel bir uygulamaydı. Çocuklar kendilerine ilgi ve özen gösterilmesinden çok büyük mutluluk duydular ve büyük bir haz yaşadılar. Bu noktada emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title