Haberler

Girişimcilere Sertifika

Yalova'da, KOSGEB ve İş-Kur tarafından “Kariyer ve Girişimcilik Günü” düzenlendi.

Yalova'da, KOSGEB ve İş-Kur tarafından "Kariyer ve Girişimcilik Günü" düzenlendi.

"Kariyer ve Girişimcilik Günü"nde 194 girişimci adayına sertifikaları verildi. YÜSEM Konferans Salonu'ndaki törene Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Belediye Başkan Yardımcısı Dinçer İlhan, İş-Kkur Müdürü Erhan Dede, YTSO Başkanı Tahsin Becan, Yalova Jandarma Alay Komutanı Albay Osman Arslan ve KOSGEB Müdürü Hakan Ulusu katıldı. Müdür Erhan Dede, "Geçen yıl düzenlenen Kariyer Günlerini bu yıl girişimcilik teması ile gerçekleştirdik. Burada bir birliktelik ortaya kondu. Biz girişimcilikte işbirliğini önemsiyoruz. Girişimciliği de halkın her kesimine yaymaya çalışıyoruz. Girişimcilik eğitimlerini girişimcilik eğilimine dönüştürmek en önemli hedefimiz" dedi.

Rektör Eruslu ise, "Bugün burada bir düzlem oluşturmak için 3 noktanın birleştirilmesine şahit oluyoruz. Başarılı olan ülkelere baktığımızda temlinde hep girişimciliği görürüz. Bu projede Yalova Üniversitesi olarak yer almaktan büyük bir mutluluk duyduk" diye konuştu.

İş-Kur, MARKA ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün 2013 yılı sonunda ve 2014 yılının ilk 6 ayında düzenlediği uygulamalı girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayan 194 girişimciye KOSGEB desteğinden faydalanabilmeleri için sertifikaları da verildi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Arslan Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title