Haberler

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Güncelleme:

Kursiyerlerin yılsonu sergisi

Şahinbey Belediyesi Sanat, Spor ve Meslek Eğitim Kursları (ŞAHMEK)  bünyesinde faaliyet gösteren Kürşad Tüzmen Sosyal Tesislerinde el sanatları kursu alan 70 kursiyer, ürünlerini sergiledi.

Belediyeden yapılan açıkalamaya göre, 8 aylık el sanatları eğitimini tamamlayar kursiyerler, el emeği göz nuru ürünlerini vatandaşların beğenisine ve satışa sundu.

Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik etti.

Üretimden satışa kursiyerlere destek olmayı amaçladıklarını ifade eden Ülger, "Bu noktada Gümrük Hanımızda kursiyerlerimiz ürettikleri ürünleri halkımıza satışa sunmaktadır. Mahalle evlerimiz sayesinde kursiyerlerimiz hem bir meslek sahibi oluyor hem de ürünlerini satarak aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar" ifadelerini kullandı.

Kursiyerler de kendilerine bu imkanı sunan ve destek olan herkese teşekkür etti.

Konteyner temizleme çalışmaları -

Şahinbey Belediyesi, çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracıyla ilçe genelindeki konteynerleri temizleme çalışması yapıyor.

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracıyla yapılan işlem sayesinde, konteynerler kötü koku ve mikroplardan arındırıldı.

Vatandaşlar da yapılan periyodik çalışmalardan memnun olduklarını bildirildi.

Fadıloğlu vatandaşlarla bir araya geldi -

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Dülük mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Fadıloğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mahalle sakinleri de sıkıntılarını dinleyen ve sorunlarının çözümü noktasında elinden geleceğini yapacağına dair söz veren Fadıloğlu'na teşekkür etti. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Şahinbey Belediyesi Kürşad Tüzmen Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
title