Haberler

Fotoğraf Müzesi'nden Teşekkür Ziyareti

Tavşanlı’nın tarihine ışık tutan ve nostaljik fotoğrafların arşivlendiği Fotoğraf Müzesi’ne çok sayıda fotoğraf, kartpostal ve tarihi belge getiren kişilere teşekkür ziyaretleri başladı.

Tavşanlı'nın tarihine ışık tutan ve nostaljik fotoğrafların arşivlendiği Fotoğraf Müzesi'ne çok sayıda fotoğraf, kartpostal ve tarihi belge getiren kişilere teşekkür ziyaretleri başladı.

Tavşanlı Belediyesi'nin sosyal belediyecilik adına "Geçmişimizi Geleceğe Taşıyalım" sloganıyla başlattığı Fotoğraf Müzesi projesi vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Proje kapsamında müzeye katkı sağlayan 1917 doğumlu olan Orman Yüksek Mühendisi Mustafa Tırpan ve 1925 doğumlu GLİ Emekli Muhasebecisi Mehmet Şerif Tırpan kardeşlere Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay ile İmar İşleri Teknikeri Metin Ertekin ziyarette bulunarak, gönderdikleri siyah beyaz fotoğraflardan dizayn edilen nostaljik saatler hediye ettiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay, Mustafa Tırpan ve Mehmet Şerif Tırpan'ın yaşayan bir tarih olduğunu söyleyerek, "Belediyemizin başlatmış olduğu 'Geçmişimizi Geleceğe taşıyalım' projesi amacına ulaşıyor. Bu çerçevede bize en çok katkıda bulunan büyüklerimizi ziyaret ederek gönüllerini almak istedik. Kendilerine Belediyemiz adına nostaljik saat takdim ettik. Projemiz devam edecek. Halkımızdan desteklerini sürdürmelerini talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Tırpan kardeşler, Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay'la sohbet ederek geçmişlerini yad ettiler.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Şerif Tavşanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title