Haberler

Emniyet Müdürü Kesmez : Pankart Açanlara 'Kabahat Cezası'

Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Cumhurbaşkanı Gül ile eşi Hayrünnisa Gül'ün bulunduğu makam aracı önünü kesen gözaltına alınan 6 kişinin, serbest bırakılacaklarını açıkladı

Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eşi Hayrünnisa Gül'ün bulunduğu makam aracı önüne geçip, pankart açmak isteyen ve polis tarafından gözaltına alınan 6 kişinin Kabahatler Kanunu'na göre para cezası kesilip, serbest bırakılacaklarını açıkladı.

Kesmez, "Suç unsuru olmayan bir pankart açıldı. 'Cemaat gülüyor, karanlık büyüyor' yazan pankartı ÖDP'liler açtı. 6 kişi gözaltına alındı.

Bu kişilerin 3'ü Seyhan, Çukurova, Sarıçam ilçe başkanları. 2'si üniversite öğrencisi, biri de lise mezunu dershaneye giden bir genç. Nöbetçi savcımıza sorduk 'adli yönden suç unsuru olmadığını, idari yönden işlem yapabilirsiniz' dediler. Kabahatlar Kanunu'na göre 70'er lira ceza yazıp serbest bırakacağız" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title