Haberler

Elazığ'da Yerel Yönetimler

Elazığ Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne Bağlı Su Tahakkuk ve Tahsilat Servisi, Düzenlenen Bir Törenle Açıldı.

Elazığ Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı su tahakkuk ve tahsilat servisi, düzenlenen bir törenle açıldı.

Törene Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleriyle çok sayıda vatandaş katıldı. Tahsilat servisinin eskiye nazaran modern bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Belediye Başkanı Selmanoğlu, "Hemşehrilerimiz artık hem vergisini hem de su parasını daha rahat bir şekilde yatırma imkanına sahip olacak" dedi. Selmanoğlu, "Elverişsiz şartlarda hizmet verilmeye çalışılan bu binamızı yeniden düzenleyerek sizlere yakışır bir hale getirdik. Bu binamızın zemin katında belediye ile ilgili tüm tahakkuk ve tahsilat işlemleri yapılabilecek. Daha önce üst katlarda yapılan işlemler, halkımızın daha rahat ve süratli hizmet alabilmesi için 8 bankodan oluşan gişelerimizde verilmeye başlanacak. Bundan böyle aynı gişeden su tahakkuk, su abone, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, hizmetlere katılım payı tahsilatı yapılabilecek. Daha önce farklı farklı servislerde yapılan bu işlemler, artık bu ferah ve modern mekanda yapılacak" diye konuştu.

(EK-EST-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title