Haberler

Eğlenceli Spor ve Olimpiyat Tanıtımı

Erzurum GHSİM’nin ev sahipliğinde Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından “Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi” sunumu yapıldı.

Erzurum GHSİM'nin ev sahipliğinde Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi" sunumu yapıldı. Minik öğrencilere, spor kültürü aşılandı.

Erzurumlu minik öğrencilere eğlenceli olimpiyat tanıtımı yapıldı. Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın işbirliğiyle yürütülen "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi" kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde proje tanıtım toplantısı düzenlendi. TMOK Spor Kültürü Olimpik Eğitim Projesi Sunucusu Sibel Yazgantel tarafından ilköğretim 3-4 ve 5. Sınıf öğrencilerine keyifli ve eğlenceli bir spor olimpiyat sunumu yapıldı.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, TMOK Yönetim Kurulu Üyesi ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Bilal Porsun, TMOK Yönetim Kurulu Üyesi Oktar Tertemiz ile diğer davetlilerin katıldığı eğlenceli tanıtım töreninde minik öğrencilere spor ve olimpiyatlarla ilgili sorular soruldu, doğru cevap veren öğrencilere ti-shört ve anahtarlık hediye edildi.

Programda EYOF 2017'de Türkiye'yi temsil edecek olan curling, short trcak ve kayakla atlama sporcuları da ödüllendirildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Erzurum Valiliği Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title