Haberler

Doğankent Lisesi'nde Kutlu Doğum Coşkusu

Kutlu Doğum Haftası kapsamında Yüreğir Doğankent Lisesi'nde etkinlik düzenlendi.

Kutlu Doğum Haftası kapsamında Yüreğir Doğankent Lisesi'nde etkinlik düzenlendi.

Lisenin bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, Yüreğir İlçe Müftüsü Mehmet Gök, Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doçent Dr. Asım Yapıcı ve çok sayıda öğrenci ile vatandaş katıldı.

Girişte davetlilere gülsuyu, gül lokumu ve bir adet gül ikram edildi. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmalarının ardından Doğankent Selahattin Eyyubi Camii İmam Hatibi Mustafa Uzun tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Daha sonra Tarık Karadağ yönetimindeki Yüreğir İlçe Müftülüğü İlahi grubun semazen gösterisi sundu.

'Hz. Muhammed ve İnsan Onuru' başlıklı konuşma yapan Doç. Dr. Yapıcı, Kutlu Doğum Haftası'nın amacının Allah Resul'ünü tanımak ve tanıtmak olduğunu ifade ederek, "Onun kıyamet gününde şefaatine mazhar olabilmek için onu tanımak gerekmektedir" dedi. Yüreğir Doğankent Lisesi öğrencilerinin hazırladığı sunumlar misafirlere duygusal anlar yaşattı. Programda misafirlere yemek de ikram edildi.

Kutlu doğum programı, Doğankent lisesi öğrencileri arasında yapılan Siyer-i Nebi yarışmasında birinciliği paylaşana iki öğrenciye yarım altın, ikinciye çeyrek altın ve çeşitli hediyeler verilmesiyle sona erdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Üniversitesi Ahmet Özdemir Doğankent Yüreğir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title