Haberler

Dicle Teknokent, Kalkınma Ajansının Projesinde

Güncelleme:

Dicle Üniversitesi Teknokent, Ankara Kalkınma Ajansı tarafından gerçekleştirilen Sosyal Etkileşim Programı birçok kurum işbirliği içerisine girdi

Bölgelerarası sosyal etkileşimin artırılması, sosyal sermayenin geliştirilmesini amaçlayan ve Ankara Kalkınma Ajansı tarafından gerçekleştirilen Sosyal Etkileşim Programı birçok kurumu işbirliği içerisinde topladı. Dicle Üniversitesi Teknokent'inde ortak olduğu proje ile bölgesel gelişmişlik farklılıklarının yaşanmakta olduğu, yüksek teknolojili ürünler üretmek istenebilecek.

Ar-ge çalışmalarında bulunacak işletmelere hizmet vermek üzere faaliyete geçirilmiş olan Dicle Teknokent'in yöneticilerine, çalışanlarına, işletmelerine ve konuyla ilgili üniversite yetkililerine, gelişmiş bir bölgede faaliyette bulunan teknoloji merkezi ve Teknokentin imkân ve düzeyine ulaşması için neler yapılması gerektiği aktarılacak.

Sosyal Etkileşim Programı (SEP), uygulandığı bölgelerde, bölgelerarası sosyal etkileşimin artırılması ve sosyal sermayenin geliştirilmesiyle bölgesel kalkınmaya katkı sunmayı amaçlayan program ile Dicle Teknokent ile KOSGEB merkezlerinde gerçekleştirilecek seminerlerle ve eğitimlerle, mevcut yönetici ve uzmanların bu merkezlerin çalışmalarına nasıl katkı sağladıkları ve nasıl yönettiklerine dair, yapılacak faaliyet zincirleri ile birebir gösterilecek.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title