Haberler

DAGC Başarılı Gazeteciler Yarışmasında Erzincan İHA'ya 3 Ödül

Güncelleme:

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) başarılı gazeteciler yarışmasında Erzincan İhlas Haber Ajansı (İHA) 3 ödül kazandı. Yarışmada Erzincan İHA, Hasan Gizli Görüntü Dalı ve Hüseyin Uray Yaygın Görüntü Dalı kategorilerinde ödül aldı.

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) başarılı gazeteciler yarışmasında dereceye giren gazeteciler ödüllerini aldı. Yarışmada Erzincan İhlas Haber Ajansı (İHA) 3 ödül kazandı.

Erzurum, Erzincan, Kars, Iğdır, Ardahan, Ağrı, Muş ve Tunceli illeri ile ilçelerinde görev yapan yerel ve yaygın basın kuruluşlarından çok sayıda gazetecinin katıldığı yarışmada Erzincan İhlas Haber Ajansı (İHA) 3 ödül kazandı.

Yapılan değerlendirmede İHA Erzincan Bölge Müdürü Ahmet Akbuğa - (Hasan Gizli Görüntü Dalı), İHA Erzincan Muhabiri Emin Ferhat Sevilir ile Adem Küçükkaya (Hüseyin Uray Yaygın Görüntü Dalı) kategorisinde ödül aldı. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Doğu Anadolu Erzincan Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title