Haberler

CHP Bodrum Kadın Kollarından Başkan Kocadon'a Ziyaret

Güncelleme:

CHP Bodrum Kadın Kolları Yeni Başkanı Ender Taşören, Başkan Mehmet Kocadon'u ziyaret ederek yapacakları çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

CHP Bodrum Kadın Kolları Yeni Başkanı Ender Taşören, Başkan Mehmet Kocadon'u ziyaret ederek kadın kolları olarak yapacakları çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

CHP Bodrum Kadın Kolları Başkanlığı görevine gelen Ender Taşören, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen ve CHP Bodrum Kadın Kolları'nın yeni yönetim kurulu üyelerinden Semahat Berber, Aylin Öcal, Pınar Koçdemir, Fatma Şahbaz, Aysun Hödek, Gülçin Kadıköylü, Ayla Güngör ve Zeynep Tokmak ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette yeni yönetime başarılar dileyen Mehmet Kocadon, "Bu ekibin farklı bir ekip olduğuna inanıyorum. Her türlü desteği vereceğimizden şüpheniz olmasın. Bu ekibin parti menfaati için çalışacak bir ekip olduğunu düşünüyorum. Bodrum Cumhuriyet Halk Partisi, halkıyla kucaklaşıyor ve içindeki korkuları da atmaya başlıyor artık. Bizler herkesi kucaklıyoruz. Mücadeleye devam edeceğiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Kocadon Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title