Haberler

Büyük Ankara Sirki Gösterilerine Yarın Başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Gelenekselleştirdiği Büyük Ankara Sirki Yarın Başkentlilerle Buluşacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin gelenekselleştirdiği Büyük Ankara Sirki yarın başkentlilerle buluşacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Haber Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Büyük Ankara Sirki ASKİ Kapalı Spor Salonu?nda yarın saat 14.00 da ilk gösterisini yapacak.

Hava akrobatları, ip cambazları, Tibet öküzü, dağ koyunu, ayı, köpek gösterileri, motorlu küre, palyaçolar ve birbirinden ilginç birçok gösterinin yer aldığı Büyük Ankara Sirki'ni izlemek isteyenler için EGO Genel Müdürlüğü şehrin çeşitli bölgelerinden ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.

Rusya'dan gelen 70 kişinin çalıştığı sirkin programında bu yıl ilk kez Amerikan Kalso adı verilen dönen makas gösterisi, motorlu küre, 16 köpeğin eşsiz gösterisi de yer alacak.

Sirk, bayramın 3. ve 4. günleri ile her Cumartesi-Pazar günlerinde saat 14.00 ve 18.00?da iki kez gösteri yapacak. Gösteriler, pazartesi günü hariç hafta içi her gün saat 13.00?da başlayacak.

Büyük Ankara Sirki'nin ocak ayı ortalarına kadar gösteri yapacağınI belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi BELYA Genel Müdürü Avni Kavlak, 'Kurban Bayramı ve sonrası için Ankaralılara eğlenceli bir gösteri hazırladık. Özellikle çocuklarımız çok eğlenecek' dedi.

- ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİNİN HAREKET NOKTALARI-

Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, sirk gösterilerini izlemek isteyenler için gösterilerin başlamasından bir saat önce şehrin çeşitli noktalarından ASKİ Spor Salonu?na ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Obüslerin hareket noktaları şöyle:

'Demetevler Metro Hastane Durağı, Demetevler Parkı önü / Hacegan, Etlik Hareket Noktası Osmanlı İş Merkezi, Keçiören Aktepe Hareket Noktası, Ufuktepe Hareket Noktası, Keçiören Gazino, Hüseyingazi Kültür Merkezi, Güneşevler Hareket Noktası, Pursaklar Belediye önü, Siteler İtfaiye önü, Batıkent Vedat Dalokay Parkı önü, Şentepe Yükseltepe Hareket Noktası, Ege Mahallesi Hareket Noktası, Mamak Mutlu Hareket Noktası, Kayaş Hareket Noktası, Saimekadın Park yanı, Kıbrıs Köyü Hareket Noktası, Ulus eski Meclis önü,Seyranbağları Lisesi yanı, Dikmen Keklik Pınarı Hareket Noktası, Balgat 100. Yıl otobüs durakları, Kızılay Zafer Çarşısı önü, Sincan Hareket Noktası, Sincan Fatih Tuğra anıtı önü, Etimesgut Atatürk Çeşmesi önü, Eryaman Hareket Noktası, Gölbaşı Belediye önü, Örnek Hareket Noktası / Çinçin, Altınpark Hareket Noktası.

(TOL-MHD) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title