Haberler

Bünyan Emniyet Müdürü Gidiyor

Güncelleme:

Bünyan İlçe Emniyet Müdürü Zeki Karslı Kayseri Trafik Denetleme Müdürlüğüne gidiyor.

Bünyan İlçe Emniyet Müdürü Zeki Karslı Kayseri Trafik Denetleme Müdürlüğüne gidiyor.

Bünyan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Bünyan Belediyesi Sosyal tesislerinde İlçe Emniyet Müdürü Zeki Karslı onuruna düzenlenen veda yemeğine Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal, Bünyan İlçe Jandarma komutanı Jandarma Yüzbaşı Kadir Doğan Belediye Başkan vekili Mustafa Gültekin, Cumhuriyet Başsavcısı Neslihan Bekirçavuşoğlu, adliye mensupları, Mal Müdürü Hasan Basri Gönen, daire müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Savaş Gökçe ve Bünyan İlçe Emniyet müdürlüğü mensuplarının katıldığı veda yemeğinde Bünyan İlçe Emniyet müdürlüğü dayanışma derneği başkanı Ahmet Özbek ve sivil toplum kuruluşları da da katıldı.

Bünyan İlçe Emniyet Müdürü Zeki Karsl'lı yaptığı veda konuşmasında "Bünyan'a geldiğimde Bünyan çok küçük büyük marketleri olmayan küçük bir ilçe idi zamanla endişelerimizin gitmesi ile birlikte biz Bünyan'ı ailecek çok sevdik sıkı dostluklarımız oldu. Bünyan halkı her konuda emniyet teşkilatı ve bizlere çok yardımcı oldular hakkınızı helal edin" dedi. Dört yıllık bir hizmet süresini Bünyan'da geçirdiğini vurgulayan Bünyan İlçe Emniyet Müdürü Zeki Karslı, "Ben buraya Erzurum Bölge Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğünden geldim, bundan sonra Kayseri Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevimize devam edeceğim inşallah tüm dostlarımızı oraya da bekliyorum tekrar siz değerli misafirlerimizden ve tüm Bünyan halkından helallik sitiyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyan Belediyesi Hasan Basri Aksakal Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title