Haberler

Bünyan'da 23 Nisan Coşkusu

Güncelleme:

Bünyan Köprü meydanında çelenk sunma töreni ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Atatürk ilköğretim okulunda devan etti.

Bünyan Köprü meydanında çelenk sunma töreni ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik bayramı Atatürk ilköğretim okulunda devan ederken, kutlamalara Bünyan belediyesi çocuk şenliği damgasını vurdu.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Atatürk Anıtına çelenk sunan Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Vural ve Beraberindeki protokol Bünyan Atatürk İlköğretim okulunda düzenlenen kutlamalara katıldı.

Atatürk ilköğretim okulunda kutlamalara, Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Bünyan İlçe Garnizon Komutanı Abdullah Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Dağlı, Emniyet Müdürü Zeki Karslı, İlçe Müftüsü Lokman Arslan, daire müdürleri ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Öğrencilerin okuduğu şiirler ve gösterilerle renkli geçen kutlamalardan sonra Bünyan Atatürk stadyumunda Bünyan Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk şenliğinde, portatif su havuzu, portatif futbol sahası ve animasyon gösterilerinde çocuklar doyasıya eğlendi.

Gün boyunca devam eden Bünyan Belediyesi çocuk şenliğinde Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen halka patlamış mısır ve pamuk şeker dağıttı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Bünyan Belediyesi 23 Nisan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title