Haberler

Bulanık'ta Birlik Encümeni Seçimi Yapıldı

Bulanık ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliğince, birlik encümen üyeliği seçimleri yapıldı.

Bulanık ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliğince, birlik encümen üyeliği seçimleri yapıldı.

Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin'in başkanlığında yapılan seçimde, 2 il genel meclis üyesi ve 2 köy muhtarı birlik encümenliğine seçildi.

Seçimde, Asım Çetinkaya ve Seyithan Akkaya birlik encümenliğine, Karaburun köyü muhtarı Dilaver Yılmaz ile Oğlakkaya köyü muhtarı Tekin Sönmez ise birlik encümen üyeliğine seçildi.

Seçimin ardından açıklama yapan Şahin, bunun bir hizmet yarışı olduğunu belirterek, seçilen birlik üyelerinin en iyi şekilde hizmet vermesini temenni etti.

Yeni seçilen muhtarlara da başarılar dileyen Şahin, hiçbir köyü diğer bir köyden ayırt etmediğini ve hangi köye acil hizmet gerekiyorsa ona öncelik tanıyacaklarını söyledi.

Her köyün kendileri için her ayrı önem taşıdığını ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

"Her köyümüzün ayrı hassasiyetleri ve özellikleri mevcut. Biz de hizmetlerimizde bunlara dikkat ediyoruz. Tüm köylerimize eşit davranıyoruz. Bir önceki dönem encümen ve muhtarlarımızla güzel çalışmalar yürüttük. Köylerde var olan sorunların bir anda hal olmaz. Özellikle yeni seçilen muhtarların sabırlı olmalarını istiyorum. Herşey bir anda olmuyor. Bütçe ve kaynaklarımıza göre köylerimize hizmet yapacağız. Bu dönem daha rahat olacağız. Çünkü kapanan 3 beldemizdeki araçlar da birliğimize devredildi. Bu dönem araç gereç konusunda sıkıntımız olmayacak." - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Karaburun Çetinkaya Bulanık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title