Haberler

Bu Yılki Kitap Fuarı Uluslararası Olacak"

Malatya Kültür AŞ. Genel Müdürü Sabri Akın, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Malatya Kültür AŞ. Genel Müdürü Sabri Akın, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'ni ziyaret etti. Sabri Akın 5-10 Mayıs tarihleri arasında yapılacak kitap fuarı hakkında bilgiler vererek, bu sene yapılacak fuarın uluslararası olacağını söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ. Genel Müdürü Sabri Akın, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'ni ziyaret ederek, kitap fuarı hakkında bilgiler verdi. Akın, "Bu yıl kitap fuarı 5-10 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Çok sayıda yazar ve yayınevi kitap fuarı için Malatya'da olacak. 5-10 Mayıs 2015 tarihlerinde organize edilecek olan 4. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı'nda Malatyalılar kitaba doyacak. Yüzlerce yayınevi ve yazar Malatya'da okuyucularıyla buluşacak" dedi.

Sabri Akın, fuar alanını genişlettiklerini söyleyerek, 350'ye yakın yayın evinin bu yılki fuara katılacağını dile getirdi. Çok sayıda konferansın da düzenleneceğini belirten Akın, şunları kaydetti.

"Alanı büyüttük fakat ona rağmen yayınevlerinden gelen taleplerin maalesef hepsine olumlu olarak cevaplayamadık. Yazar konusunda da yüzde 50'ye yakın artış yaşandı. Bugün son alarak yazar sayımız 270 civarında. Bu yıl bütün ilçelerimizden belediyelerin ve kaymakamlıkların desteğiyle inşallah ilçelerden de öğrencilerimizi fuar alanına taşıyacağız. Kitap fuarına da kısmi oranda uluslararası boyut kazandırdık. Bu son dönemde dünyada tanınan ve bilinen Tunus'ta Nahda Harekatı'nın lideri Raşid Gannuşi de Mayıs'ta fuarımızı ziyaret edecek." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title