Haberler

Bozüyük'te Mobese Kameraları Artırılıyor

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, MOBESE kameralarının sayısının artırılmasıyla ilgili ihale yapıldı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, MOBESE kameralarının sayısının artırılmasıyla ilgili ihale yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan ihaleye İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Demirci, Köylere Hizmet Götürme Birliği üyeleri ve aynı zamanda İl Genel Meclis Üyesi Nail Dağlı ve İ. Zeki Uyanık, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş, birlik üyesi muhtarlar ve istekli firma yetkilileri katıldı. yapılan artırım ihalesine bir istekli katılırken, verilen teklifin de uygun görülmesi ile ihale 93 bin liraya Ekin Bilişim Teknolojileri Limited Şirketi'ne kaldı. 5 gün zarfında ilgili firma ile sözleşme imzalanacağı ve yer tesliminin ardından çalışmaların 2,5 ay içinde tamamlanacağı kaydedildi.

Böylece MOBESE de mevcut 38 olan kamera sayısı yeni düzenleme ile birlikte 51'e yükseltilecek. Yeni yapılan artırım ihalesi ile 9 sabit ve 4 hareketli kameranın daha ilçenin en işlek mevkilerine konulacağı belirtildi. Yeni düzenlemede mevcut hareketli kameralar üzerine toplam 9 adet sabit kamera yerleştirilecek. Yeşilkent Mahallesi Devlet Hastanesi karşısı, Tekke Mahallesi Söğüt Caddesi dönüşü, 4 Eylül Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi ve Yeni Mahalle Cami Caddesi'&ne de 4 adet hareketli kamera yerleştirilecek.

(MŞ)

06.09.2012 18: 54: 12

TSI

NNNN - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Mehmet Demirci Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title