Haberler

Bir Nikaha 6 Şahit

Malatya'da düzenlenen nikah töreninde 6 şahidin olması dikkat çekti.

Malatya'da düzenlenen nikah töreninde 6 şahidin olması dikkat çekti. Malatya'nın yerel gazetelerinden Sonsöz Gazetesi imtiyaz sahibi Ali Er'in oğlu Orkun Er, hayatını Suzan Er (Varlıklıöz) ile birleştirdi.

Reyyan Düğün Salonu'nda düzenlenen nikah ve Mevlit programına siyaset, iş dünyası, oda, dernek, sendika, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bürokrat, basın mensubu, bazı belediye başkanları ve kalabalık davetli topluluğu katıldı. Ali ve Havva Er ile Sultan ve Doğan Varlıklıöz'ün davetlileri kapıda karşıladığı nikah ve Mevlit programında, Türk Petrol'de Petrol ve Doğalgaz Mühendisi olarak çalışan Orkun Er ve Gıda Mühendisi Suzan Er'in nikahlarını Belediye Başkanı Ahmet Çakır kıydı. Nikah şahitliklerini ise, AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz ve Mustafa Şahin, Avukat Necdet Pakdil, Malatya İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri, şu anda İstanbul Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Sami Er ile iş adamı Harun Oğuz yaptı.

Kur'an-ı Kerim ve mevlit okunmasından sonra İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül de, evlilikle ilgili ayet ve hadislerden örnekler vererek konuşma yaptı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Ali Er Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title