Haberler

Bilecik'te yaralı pelikan tedavi altına alındı

Güncelleme:

Bilecik'in Söğüt ilçesine bağlı Dömes köyünde yaralı halde bulunan pelikana ilk müdahale, Bilecik Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü bünyesindeki veteriner hekimler tarafından yapıldı. Pelikanın vücudunda saçma izlerine rastlandığı ve kanadında yaralar olduğu belirtildi. Tedavisi Bursa'da devam edecek.

Bilecik'in Söğüt ilçesine bağlı Dömes köyünde yaralı halde bulunan pelikana ilk müdahale, Bilecik Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü bünyesindeki veteriner hekimler tarafından yapıldı.

Yapılan ilk müdahalenin ardından veteriner hekimler tarafından, pelikanın vücudunda saçma izlerine rastlandığı, kanadında ise yaralarının olduğu bilgisi verildi. Bilecik Valiliği, sosyal medya hesaplarından yaşanan olayı paylaşarak, "Doğa Koruma ve Milli Parklar Bilecik Şube Müdürlüğümüz bünyesindeki veteriner hekimlerimizin müdahalesiyle yeniden yaşama döndürülen Pelikanımız özgürce kanat çırpacağı günleri bekliyor. Tüm canlıların yaşam hakkını korumayı vazife biliyoruz" ifadelerine yer verdi. Yaralanan pelikanın tedavisi ise pazartesi gününden sonra Bursa'da devam edeceği belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğa Koruma ve Milli Parklar Bilecik Bursa Söğüt Hayvanlar Çevre Doğa Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title