Haberler

Batmanda "Kardeşlik" Korosu

Güncelleme:

40. Turizm haftasında Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün Türk Sanat Müziği korosunun "Gönülden Şarkılar" konseri geceye damgasını vurdu.

Gönüllerin 'kardeşlik' korosu!

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Kardeşlik Korosu" etkinliği, davetlileri mest etti.

36 Yerel sanatçının yer aldığı koroda aralarında Batman, Yozgat, Mersin ve Diyarbakırlıların da bulunduğu yerel sanatçıların korosu büyüledi.

Aralarında Batman, Yozgat, Mersin ve Diyarbakırlıların da bulunduğu korodaki sanatçıları salondakiler ayakta alkışladı.

36 Yerel sanatçının yer aldığı koroda kimi doktor, kimi banka müdürü kimi öğretmen kimi emekli kimi de öğrenci.

Korodaki 9 yaşındaki Zeynep Yorka şarkı söylerken Biyoloji öğretmeni babası Ramazan Yorka çaldığı enstrümanıyla büyüledi.

Konserde sürekli sanatçıları alkışlayan Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy; "25 yıllık meslek hayatımda heyecanlandığım geceden biriydi" dedi.

DOKTOR ŞEN, BATMAN'DA MUTLU

Batman'da özel bir hastanede 2 yıldır görev yapan Kulak Burun Boğaz doktoru Mehmet Şen, Türk Sanat Müziği'ne Batman'da ilgi duyduğunu söyledi.

Yozgatlı başarılı doktor Şen, iki yıldır Batman'da olmaktan dolayı mutlu. Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün bünyesindeki Türk Sanat Müziği korosunda Coşkun Sabah'ın dillendirdiği 'Anılar' şarkısını söyleyen doktor Şen'i izleyiciler ayakta alkışladı.

Şen; "Batman sanata ve kültüre ilgi duyan bir kent. Batman'a alıştım. Batman yaşanılabilecek bir kent" diye konuştu.

BANKACI MÜDÜR ŞAHİN KORODA

Batman'da Şekerbank Şube Müdürü Murat Şahin, koroda yer alan 16 yerel sanatçıdan biri. Teoman Alpay'ın bestelediği 'Sevmekten kim utanır' şarkısını söyleyen Diyarbakırlı Banka Müdürü Şahin, bankadaki müşterilerini de konserlere çekiyor.

Bankadan kalan zamanını müzikle değerlendirdiğini belirten Şahin, şöyle konuştu; "Bankacılık stresli bir meslek. Farklı alanlara yönelmenin yolundan biri de sanattır. Konserlerimde müşterilerimi görünce memnun oluyorum. Düzenli olarak koronun çalışmalarına katılıyorum."

"BU GECE ÇOK HEYECANLANDIM"

Şef Barbaros Kıroğlu ile 9 yaşındaki Zeynep Yorka'ya, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı'yla birlikte çiçek veren Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy; "25 yıllık meslek hayatımda heyecanlandığım geceden biriydi. Batman sanata ve kültürel aktivitelerde salon dolduran bir kent. Halkın böyle akşamlara da ihtiyacı var. Halkın turizm haftasında gösterdiği ilgiye, sanatçılarımıza ve Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title