Haberler

Başkandan Başkana Veda Ziyareti

Muğla'nın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte kapanacak olan Marmaris'in Beldibi Belediyesinin Başkanı, yine kapanacak olan Armutalan Belediyesinin başkanına veda ziyaretinde bulundu.

Muğla'nın büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte kapanacak olan Marmaris'in Beldibi Belediyesinin Başkanı, yine kapanacak olan Armutalan Belediyesinin başkanına veda ziyaretinde bulundu.

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü'yü ziyaret eden Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, yaklaşık 10 yıldır farklı belediyelerde olsalar bile Ünlü ile birlikte çalıştıklarını söyledi. Ünlü'nün beldelerine katkısı olduğunu belirten İspirli, bundan dolayı kendisi ziyaret ederek teşekkür plaketi vermek istediğini kaydetti.

İki dönemdir sürdürdüğü belediye başkanlığı görevinin kısa süre sonra sona ereceğini hatırlatan İspirli,  "10 yılda belediyemize katkı verenlere ziyaretlerde bulunuyorum. Bu kapsamda verdiği katkılardan dolayı Muhammet Ünlü'ye de çok teşekkür ederim. Bizler görev yaptığımız dönemlerde görevimizi en iyi şekilde yapıp, beldelerimizin kalkınması için elimizden geleni yaptık" dedi.

Ziyaretinden dolayı İspirli'ye teşekkür eden Ünlü, "10 yıldır omuz omuza çalıştık. Görevin biteceği son ana kadar da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bir belediye başkanının mutluluğu bence yaptığı eserlerin her zaman hatırlanması. Biz de bugüne kadar beldemizin daha yaşanır, modern bir kent olması için imkanlarımız dahilinde elimizden gelen gayreti gösterdik. Kentimize bir çivi fazla nasıl çakarız diye çabaladık" diye konuştu. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Armutalan Marmaris Beldibi Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title