Haberler

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan 19 Mayıs'ı Kutladı

Güncelleme:

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Erdoğan, gençlerin ve sporcuların başarılarıyla gurur duyduklarını ve onların ülkenin geleceğine ışık tuttuklarını belirtti. Ayrıca, Türk gençliğinin Milli Mücadele'ye katılarak tarihi bir direniş gösterdiğini ve bu aziz mirasa sahip çıkmanın önemli olduğunu vurguladı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, "Bugün, gençlerimizin ve sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyor, onların özverili çalışmalarını ve azimlerini takdirle takip ediyoruz. Onlar, ülkemizin geleceğine ışık tutmaktadırlar" dedi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Erdoğan'ın yazılı açıklamasında, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramımız kutlu olsun. Bugün, Türk milletinin en kritik dönemeçlerinden biridir. 19 Mayıs 1919, Türk milletinin dünyaya örnek olan bağımsızlık mücadelesinin, yeniden doğuşunun sembolüdür. Samsun'a çıkarak Milli Mücadele'yi başlatan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ulusunun özgürlük ve bağımsızlık ateşini yakmıştır. Türk gençliği de bu mücadeleye katılmış, ülkesinin kurtuluşu için omuz omuza vermiş ve tarihi bir direniş göstermiştir. Henüz çocuk denilecek 15'li yaşlarda, okul çağında ve ömrünün baharındayken, eline silah alıp ülkesinin geleceği için cepheye koşmuş, şehit olmuştur. Bugün, bizlere düşen görev de o aziz gençliğin mirasına sahip çıkmaktır; onların gösterdiği azim ve kararlılıkla ülkemizi daha da ileriye taşımaktır. Gençler, bir milletin geleceğidir O nedenle, gençlerimize sahip çıkmak, onların eğitimine ve gelişimine katkı sağlamak çok önemlidir. Ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatı olan gençlerimizin donanımlı ve özgüvenli, vatanına ve milletine bağlı bireyler olarak yetişmeleri için elimizden geleni yapıyoruz; onlara her türlü desteği veriyoruz. 19 Mayısları, gençlerimize olan güvenimizi ve inancımızı bir kez daha yineleyerek, onların elinde ülkemizin daha güçlü ve müreffeh bir geleceğinin olduğuna dair olan inancımızı da pekiştirerek kutluyoruz. Bu vesileyle, başta Başkomutanımız Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Milli Mücadele'mizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Gençlerimizin, sporcularımızın ve halkımızın, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Bugün de bu aziz mirası yaşatmanın ve gelecek nesillere aktarmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Türkiye Yüzyılını inşa etmek üzere, aynı ruh ve heyecanla, ekonomide tam bağımsız Türkiye için ticarette, sanayide ve ihracatta durmadan çalışarak Milli Mücadelemizi var gücümüzle sürdürüyoruz" ifadeleri yer aldı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gençlik Denizli Spor Yerel Spor Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

title