Haberler

Başiskele'de Çifte Kutlama

Başiskele Belediyesi, Fen İşler Müdürlüğü'nde düzenlediği çifte programda hem araç hizmet filosuna yeni alınan 5 kamyon ve 3 iş makinesinin tanıttı, hem de işçilerin bu önemli gününde onların yanında olduğunu gösterdi.

Başiskele Belediyesi, Fen İşler Müdürlüğü'nde düzenlediği çifte programda hem araç hizmet filosuna yeni alınan 5 kamyon ve 3 iş makinesinin tanıttı, hem de işçilerin bu önemli gününde onların yanında olduğunu gösterdi. Programa Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu, başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ile Belediye çalışanları katıldı.

Fen İşler Müdürlüğü'nde gerçekleşen özel program öncesi tüm personele Erzurum'un meşhur burma kadayıflı tatlısı ile cağ kebabı ikramı yapıldı. Katılımın yüksek olduğu programda Başkan Ayaz'a işçiler adına baş temsilci Aşkın Doğan çiçek takdim etti. Ardından söz alan Başkan Ayaz şunları söyledi:

"Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Aslında bugün biz sadece iş makinelerimizin açılış için toplanmış bulunmuyoruz. Biz bu gün aynı zamanda sizin bayramınız olan, 1 Mayıs işçi bayramıyla ilgili de toplanmış bulunmaktayız. Geçen hafta tatildi. Bu gün sizlerin yanınızda olduğumuzu sizlerin emeğinizin, alın terinizin her zaman yanında ve destekçisi olduğumuzu göstermek için toplandık. Değerli arkadaşlar, 4 yıl önce sizlerle birlikte yola çıktık.

Bugün ben sizlerle bize olan saygınlığınızı ve bağlılığınızı zedelemeden bu günlere kardeşçe geldik. ve inanıyorum ki biz beklenenden fazlasını başardık. Bu güne kadar sizinle ilgili ne söylediysek, neyin hesabını yaptıysak fazlasıyla gerçekleştirdik. Sizlerde bizim boynumuzu büktürmediniz. Başiskele halkı için canla başla çalıştınız. Ben başta sizin evlerinizdeki anne ve babalarınız ile eşlerinize teşekkür etmek istiyorum. Tabi ki sizin alın terinizin karşılığı bir günde verilemez. Ama sizlerin unutulmadığınızı göstermekte bizim için önemliydi. Ebetteki her şey dört dörtlük olmayabilir. Ama her şey dört yıl öncesinden daha güzel. ve yarın bugünden daha da güzel olacak. Çünkü ne yaptığımızı biliyoruz.

Nereye gittiğimizi biliyoruz. Sabah işe geldiğimizde ne yapacağımızı nasıl bir ilçe için çalıştığımızın farkındayız. Bunu sizin sayenizde, sizin alın terinizle başardık. Bundan sonra yolumuz çok uzun. Sakın kısa düşünerek kendinizi aldatmayın."

Başkan Ayuz, konuşmasının sonunda Ahmet Karaaslan'a plaket vererek şunları söyledi:

"Bugün Belediyenin kazanılmasında, sizin çalışmanızda 7 gün 24 saat bizimle olan, ailesinden çok bize vakit ayıran ve bize yardım eden bir ağabeyimiz var. Ahmet Karaaslan, kendisi her sıkıntıda bizim yardımımıza koştu. Büyükşehir ile aramızda köprü oldu. Ben huzurlarınızda ona teşekkür ederek bir de plaket vermek istiyorum." Bu sürpriz ve jesti karşısında Ahmet Karaaslan da başkan Ayaz ve ekibine teşekkür ederek, kısa ve öz olarak duygularını, "Bu bizim görevimiz" ifadesiyle anlattı.

Başkan Ayaz'ın ardından söz alan Kaymakam Partal da kısaca şöyle konuştu:

"Böyle güzel bir günde sizlerle olmaktan mutluyum. Başiskele Belediyesi genç bir belediye ve hizmetlerinde de oldukça başarılı. Buradaki en büyük çaba tabiki sizlerin. Ayrıca bugün aynı zamanda belediyemizin araç parkına yeni araçlar katılacak. Bu ilçeye hizmetlerin daha da artacağı anlamına geliyor. Hayırlısı olsun ve emeği geçenlere bende teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından Başiskele Belediyesinde çalışan ve motor sporlarından büyük başarılara imza atıp Başiskele ve Kocaeli'yi uluslar arası yarışmalarda temsil eden ve ismini duyuran Kadir Erbay, Avrupa Şampiyonasında kazandığı birincilik ve ikincilik kupalarını Başkan Ayaz'a takdim etti. Etkinlik yeni iş makinesi ve araçların teslimi ve kurdele kesimiyle devam etti. Başkan Ayaz törenin sonunda programa gelen protokolle Fen İşleri Müdürlüğünü dolaştı.

(MA)

07.05.2013 13: 44: 42

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title