Haberler

Ayhan Vural'a Veda Yemeği

Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Vural görev değişikliği nedeni ile Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden ayrıldı.

Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Vural görev değişikliği nedeni ile Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden ayrıldı. Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ayhan Vural'a veda yemeği verildi.

Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden görev değişikliği nedeni ile ayrılan Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Vural için verilen yemeğe; Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Yemekte konuşan Bünyan kaymakamı Engin Aksakal, görev değişikliği nedeni ile ayrılan Ayhan Vural'ın 3 yıl boyunca Bünyan'da başarılı görevlerde bulunduğunu hatırlatarak kendisine teşekkür etti ve plaket verdi. Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yeni atanan Kadir Özbay'a ise görevinde başarılar diledi.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'nun yaptığı konuşmanın ardından Bünyan İlçe Milli Eğitim eski Müdürü Ayhan Vural, "Bize hangi görev verilirse seve seve yapmaya hazırız, çünkü bu memleketin kalkınması milli eğitim camiasının elinde, hepinizi saygıyla selamlıyorum hakkınızı helal edin" dedi.

Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak düzenlediğimiz veda yemeğine davetimize icabet ettiğinizden dolayı sizlere ve Ayhan Vural'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Şinasi Gülcüoğlu Aksakal Bünyan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title