Haberler

Atso'dan Menderes Türel'e Ziyaret

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yusuf Hacısüleyman ve Mustafa İssi ile Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Barut, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret etti.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yusuf Hacısüleyman ve Mustafa İssi ile Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Barut, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Antalya'nın zor bir dönemden geçtiğini ifade eden ATSO Başkanı Davut Çetin, ticaretin hareketlenmesi için projeler ürettiklerini söyledi. Son olarak Antalya Tanıtım A.Ş. koordinatörlüğünde yürütülen Antalya Alışveriş Günleri'ne sponsor olduklarına değinen Başkan Davut Çetin, Alışveriş Günleri ile ilgili olarak Başkan Türel'den destek istedi.

Antalya'nın turizmde yaşadığı kaybın tüm ticaret hayatını olumsuz etkilediğine de değinen Başkan Davut Çetin, "Bu konuda ATSO olarak yurtiçi ve yurtdışında Antalya'nın tanıtımına yönelik çalışmalar yapıyoruz. Sizin başkanlığınızda da Almanya'dan başlayan bir tanıtım çalışması oldu. Bu tip projelerle kötü giden sezona biraz hareket getirebilirsek çok iyi olacaktır" dedi.

KIRGINLIKLAR SONA ERDİ

Antalya'nın sorunlarına ortak adımlar atarak çözüm sunmalarının önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Davut Çetin, "ATSO ile Büyükşehir Belediyemiz ortak adımlar atarak kent için projeler ortaya koyacaktır. Geçmişte Menderes Türel Başkan ile aramda bazı yanlış anlaşılmalar yaşandı. Ancak bunlar geride kaldı. Kırgınlıkları sona erdirdik. Bundan sonra iki kurum işbirliği ve ortak adımlar atarak Antalya'nın sıkıntılarına çözümler üretecektir" şeklinde konuştu.

İMAJ ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

ATSO'nun ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ATSO çalışmaları hakkında bilgi aldı. ATSO'nun Antalya Alışveriş Günleri'ne verdiği desteğin önemine değinen Başkan Türel, "Bizlerde Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Projenin Antalya ticaretine hareket getirmesini umuyorum" dedi.

Antalya'nın geçtiği zor dönemde yurtdışında yaptığı tanıtım çalışmalarından da söz eden Başkan Menderes Türel, "Bu dönemde Almanya'da ciddi çalışmalar yaptık. Bu çalışmalar sonrasında Almanya'nın önemli gazetelerinde ve dergilerinde Antalya hakkında olumlu haberler yayınlanmasına vesile olduk. Bu çalışmalara şimdi de Viyana'da devam edeceğiz. Bu imaj çalışmalarını da arttırarak devam ettireceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Türel Hüseyin Barut Almanya Antalya Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title