Haberler

Aşırı sıcaklar araçlar için cam filmine ilgiyi arttırdı

Güncelleme:

Aşırı sıcaklar araçlar için cam filmine ilgiyi arttırdı Kayseri'de hava sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi hayatı olumsuz etkilerken; cam filmine olan ilgiyi ise artırdı.

Aşırı sıcaklar araçlar için cam filmine ilgiyi arttırdı

KAYSERİ - Kayseri'de hava sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi hayatı olumsuz etkilerken; cam filmine olan ilgiyi ise artırdı.

Şehirde hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesi birçok alanda hayatı olumsuz etkilerken, sürücüler ise araçlarına cam filmi taktırmakta buldu. Son günlerde cam filmine olan ilginin arttığını kaydeden Esnaf Onur Keser; "Cam filminin en büyük avantajı kaza anında cam patlamıyor, buzlu bir şekilde kalarak camın dağılmasını önlüyor. Yaz aylarında güneş enerjisini bayağı kısıyor. Araçlarda yaz aylarında çok tercih ediliyor. Kayseri'de de aşırı sıcak olduğu için bayağı talep gördü. Film, yüzde 80 oranında ısıyı kesiyor. Vatandaş, ucuz ürünlerinden sakınmalıdır. Piyasada çok boyalı filmler var. Kaliteli çekiyorlar ancak 3 ayda soluyor. Ucuz maldan kaçınmalılar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Genel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title