Haberler

Ardahan CHP Kadın Kollarından Anneler Günü Mesajı

Ardahan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanı Menekşe Pekmez, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ardahan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanı Menekşe Pekmez, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Pekmez mesajında, "Atatürk'ün göstermiş olduğu çağdaş uygarlık yolunda ilerleyen tüm kadınlarımıza aile yaşamındaki güçlü paylaşımları, çalışma hayatındaki başarılarından dolayısıyla sevgi ve şükran duygularımızı ifade etmek istiyoruz.

Kadınlarımız, annelik sorumluluğunun yanı sıra, ülkemizin en zorlu dönemlerinde mücadeleci, azimli, fedakar ve güçlü duruşları ile engelleri her zaman aşmaya çalışmış ve başarmışlardır. Bugün de annelerimizin, kadınlarımızın taşıdıkları görev ve sorumluluklar en az Kurtuluş savaşı yıllarındaki ölçüde önem arz etmektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar ve üzerinde dolaştırılan karanlık bulutlara karşı durmaksızın mücadele edeceğiz.

Cumhuriyet'in temellerini atan, yürekli Türk Kadınları Anneler gününde saygının, asaletin ve özverinin simgesi durumundadır. Bugün, annelik duygularının ayrıcalığının hatırlandığı gündür. Gerektiğinde yavrularının gerektiğinde evinin direği, eşinin aynası olan kadınlarımızın her gününün annelik hissiyatı içinde geçmesini temenni ederiz. Artık her alanda sesini duyuran, adını altın harflerle yazdıran Türk Kadınları her zaman gururumuzdur. Başta şehit anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin bu anlamlı gününü saygıyla selamlıyor, Mutlu, bir geleceğe hep birlikte yürümemiz dileklerimizle, tüm kadınlarımızın Anneler Gününü Kutluyoruz." - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Anneler Günü Ardahan Yerel Haberler

title