Haberler

Antalya'da Aşure Keyfi...

Akdeniz Kültür ve İletişim Kulübü (Akik) Tarafından Organize Edilen Programla Antalya Merkezde Dört Ayrı Noktada Vatandaşlara Aşure Dağıtıldı. Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Karakayılı'nın da Hazır Bulunduğu Aşure Dağıtımına Vatandaşlar Büyük İlgi Gösterdi. Dört Ayrı Noktada 4 Bin Kase Aşurenin Dağıtıldığı Organizasyonun Bundan Sonra da Belli Aralıklarla Devam Edeceği Bildirildi.

Akdeniz Kültür ve İletişim Kulübü (AKİK) tarafından organize edilen programla Antalya merkezde dört ayrı noktada vatandaşlara aşure dağıtıldı. Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Karakayılı'nın da hazır bulunduğu aşure dağıtımına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Dört ayrı noktada 4 bin kase aşurenin dağıtıldığı organizasyonun bundan sonra da belli aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Aşure dağıtımının geleneksel hale getirileceğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karakayalı, yılın ilk aşure dağıtımını AKİK olarak yapmaktan mutlu olduklarını, gelenek ve göreneklerin devamı açısından bu tür organizasyonların önemli olduğunu söyledi.

(CE-Y)

27.01.2007 14:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title