Haberler

Ansiad'a Eş'li Destek

Yıllarca aynı sektörde birlikte Ayşe-İlhan Karakaya çifti, Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne (ANSİAD) aynı gün üye oldular.

Yıllarca aynı sektörde birlikte Ayşe-İlhan Karakaya çifti, Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği'ne (ANSİAD) aynı gün üye oldular.

Antalya'da 1989 yılından bu yana mermer uygulama ve doğal taş satışı sektöründe faaliyet gösteren şirketin Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karakaya ve AKSTONE Kurucu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşe Karakaya, ANSİAD'a birlikte aynı anda üye oldular. İlhan Karakaya'nın üyelik rozetini ATSO eski başkanı ve ANSİAD onur üyesi Çetin Osman Budak, Ayşe Karakaya'nın rozetini ise ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eroğlu taktı.

HAYATIN TAMAMI ORTAK

Hayatın her anına ortak olduklarını dile getiren Ayşe, İlhan Karakaya çifti, iş dünyasındaki başarılarını da birlikte yaşadıklarını ifade etti. İlhan Karakaya, "Eşim aynı zamanda iş ortağım Ayşe hanımla birlikte çalışmanın mutluluğunu ve başarımızı, ANSİAD gibi seçkin bir yapılanmanın üyesi olarak taçlandırdık" dedi. Ayşe Karakaya ise, "Hayatın tamamı ortak. Özel hayatını ve iş yaşamını birlikte yürüten nadir çiftlerden biriyiz. Bu durum bize ayrı bir gurur yaşatıyor" şeklinde duygularını ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karakaya Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title