Haberler

Ankara'da Düşen Askeri Helikopter

Eğitim Uçuşu Sırasında Ankara'nın Tuluntaş Köyü Yakınına Düşen Askeri Helikopterde Şehit Olan 5 Askerden 4'ü İçin Görev Yaptıkları Kara Havacılık Komutanlığında Tören Düzenlendi

Eğitim uçuşu sırasında Ankara'nın Tuluntaş köyü yakınına düşen askeri helikopterde şehit olan 5 askerden 4'ü için görev yaptıkları Kara Havacılık Komutanlığında tören düzenlendi.

Şehitlerin cenazeleri, hastanelerden alınarak törenin yapılacağı Kara Havacılık Komutanlığına getirildi.

Basın mensuplarının alınmadığı törene, şehitlerin ailesi ve yakınları ile TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel ile Ankara Garnizonu'nda görevli bazı subay ve astsubaylar katıldı.

Törenin ardından şehitler Şükrü Pürlü, Taner Erdoğan, Fikri Dilsiz ve Kemal Taşçı'nın cenazeleri memleketlerine gönderilecek.

Üsteğmen Taşçı'nın cenazesi yarın Ataköy 5. Kısım Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Edirnekapı Şehitliği'nde, Üsteğmen Pürlü'nün cenazesi öğle namazını müteakip Sivas'ta, Üsteğmen Erdoğan'ın cenazesinin öğle namazını ardından Tokat Erbaa'da ve Üsteğmen Dilsiz'in cenazesi ise Muğdat Camisi'nde kılınacak öğle namazına müteakip Mersin Şehitliği'nde toprağa verilecek.

Helikopter kazasında şehit olan Kara Pilot Üsteğmen Erhan Gül ise bugün Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Şehitliği'nde toprağa verilmişti.

(AÇL-SA) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

title