Haberler

AK Parti Milletvekillerinden Ezine'ye Teşekkür Ziyareti

AK Parti'den Çanakkale milletvekili seçilen Bülent Turan ve Ayhan Gider, Ezine ilçesinde teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti'den Çanakkale milletvekili seçilen Bülent Turan ve Ayhan Gider, Ezine ilçesinde teşekkür ziyaretinde bulundu.

Turan ve Gider, belediye binasının yakınındaki bir parkta partili ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Turan, burada yaptığı konuşmada, milletini iradesinin sandığa yansıdığı, demokratik ve şeffaf bir seçim sürecini geride bıraktıklarını belirterek, ilçe ilçe teşekkür ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

"Durmak yok, yola devam" dediklerini aktaran Turan, "Kaderin sahibi sadece Allah'tır. Bize oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Şımarmak bize yakışmaz. Şımaranı Allah da millet de sevmez. 4 ay önce birileri şımardı. Rüyalar gördü. Bloklar kurdu. Ama milletimiz 4 ay sonra kimin şımardığını, kimin milletin başı tacı yapıldığını dosta düşmana gösterdi" dedi.

Gider ise 7 Haziran'da vatandaşların kendilerine verdikleri mesajı ve uyarıyı dikkate aldıklarını ifade ederek, "Eksiklerimizi, gediklerimizi tamamlamaya çalıştık. Kapı kapı dolaşarak sıkılmadık el, gidilmedik yer ve yol bırakmamaya, vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Allah'a şükürler olsun ki milletimiz bizi tek başına iktidara taşıdı. Ezine bizim için özeldi bundan sonra da özel olmaya devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Turan Çanakkale Ak Parti Ezine Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title