Haberler

AK Parti İl Başkanı İshak Gazel Açıklaması

AK Parti İl Başkanı İshak Gazel, Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal’ın son günlerde yaptığı açıklamalara cevap verdi.

AK Parti İl Başkanı İshak Gazel, Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal'ın son günlerde yaptığı açıklamalara cevap verdi. Gazel, Bal'ın Kütahya'yı tanımadan milletvekili olduğunu söyledi.

Ak Parti İl Başkanı İshak Gazel, yaptığı açıklamada, Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal'ın açıklamalarını şaşkınlık içinde karşıladıklarını ifade etti.

Bal'ın AK Parti'den milletvekili adayı olduğu dönemde kimse tarafından tanınmadığını ve vekil seçildikten sonra da kendisinin Kütahya'yı tanımadığına vurgu yaptı. Gazel, "Bağımsız aday olarak seçime girseydi seçimi kazanabilecek miydi? Hayır. Hiç kimse İdris Bal'ı tanımıyordu ve kendiside Kütahya'yı tanımıyordu. Milletvekili olduğu zamanda Kütahya'yı tanımıyordu. Sayın başbakanımıza dönük olarak Cumhurbaşkanı olma ihtimali yüzde sıfırdır eleştirisini şiddetle kınıyorum. Kendisinin bu saatten sonra milletvekili olma ihtimali sıfırdır. Bunu da çok net bir şekilde söyleyebilirim. Bal milletvekili seçildikten sonrada toplantılara katılmadı. Kendisi AK Parti çatısı altında kendisine vermiş olduğu milletvekili onurunu çok iyi bir şekilde ifa edemediği gibi bu seferde çok farklı açıklamalar ile gündeme gelmeye çalışıyor. Bu hareketlerini ve söylemlerini esefle karşılıyoruz" dedi.

"MUSTAFA İÇA'YI SEVİYORUZ"

Gazel, MHP Belediye Başkan adayı Alim Işık'ın mevcut Belediye Başkanı 'Mustafa İça'nın kendi partisi AK Partililer tarafından günah keçisi ilan edildi' açıklamalarına da cevap verdi.

Işık'ın kendi partisi ile ilgilenmesi gerektiğini hatırlatan Gazel, "Diğer taraftan MHP Belediye Başkan Adayı Alim Işık'ın Mustafa İça günah keşçisi ilan edildiği yönünde açıklamaları oldu. Biz Mustafa İça'yı seviyoruz. İça bizim belediye başkanımızdır. Biz İça'nın icraatlarını da seviyoruz. İça çok güzel projelere imza attı, çok güzel hizmetler verdi. Belki bu hizmetlerin halka tanıtılması konusunda bazı eksikliklerimiz oldu ve biz Belediye Başkanımız İça'nın projelerini de gündemimize aldık. Biz kimseyi günah keçisi ilan etmedik. MHP adayı kendi partisinin iç işlerindeki problemlere baksın. Bizim partimizle alakalı sorunlar onun gündemi değil. Biz bir takımızı ve bu takımın içinde Belediye Başkanımız Mustafa İça'da vardır" ifadelerini kullandı. (HD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Gazel İdris Bal Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title