Haberler

AK Parti Hanak Belediye Başkan Adayı Gürhan Kurukaya; Kronikleşmiş Sorunları Çözeceğiz

Ak Parti Hanak Belediye Başkan Adayı Gürhan Kurukaya, ’’Hanak'ın kronikleşmiş sorunları bulunmaktadır.

Ak Parti Hanak Belediye Başkan Adayı Gürhan Kurukaya, "Hanak'ın kronikleşmiş sorunları bulunmaktadır. Biz bu sorunları çözeceğiz."

Başkan adayı Kurukaya, yaptığı açıklamada, Son 5 yıl içerisinde yapılan hizmetler, halkımızı daha iyisinin olabilmesi konusunda umutlandırmıştır. Bu umudu yeşertmek ve Hanak'ın hak ettiği hizmetlere kavuşmasını sağlamak boynumuzun borcudur dedi.

İktidarın gücünü kullanarak kentin en büyük sorunu olan işsizliği çözeceklerini belirten Kurukaya şunları kaydetti;

"Kentimizde en büyük problemlerin başında işsizlik gelmektedir. İktidarın gücünü de kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerimizle bu soruna azami ölçüde çözümler sağlayacağımızdan eminiz.

Hanak'ta sosyal mekanların yetersizliğinin farkındayız. Memurlarımızın, misafirlerimizin ve halkımızın daha modern ve huzurlu ortamlarda yaşayabilmeleri için sosyal ve kültürel projelerimizin teker teker hayata geçirileceğinden halkımızın emin olmasını istiyorum. Yolları temiz ve asfaltlı çevre düzenlemesi tamamlanmış bir Hanak için kolları sıvadık. Halkımız karar vermiştir. Yeni dönemde Ak Parti ile yoluna devam edileceğini biliyoruz."

Kurukaya, Her zaman söylediğim gibi, onurlu Hanak halkı en güzel hizmetlere layıktır. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Hanak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title