Haberler

AK Parti Hadim ve Taşkent'te Seçim Çalışlarını Sürdürüyor

AK Parti Konya'nın Hadim ve Taşkent ilçelerinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Konya'nın Hadim ve Taşkent ilçelerinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Mustafa Dündar ve Mustafa Erkuş, Eski İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Algül, AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Hançerli, AK Parti Hadim Belediye Başkan Adayı Ahmet Hadimioğlu, parti mensupları Hadim Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Hançerli, "Ahmet kardeşimin biz yanındayız, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Bey, milletvekillerimiz ve Hükümetimiz de yanında. İnşallah sandıkları patlatacağız" dedi.

AK Parti Hadim Belediye Başkan Adayı Ahmet Hadimioğlu ise, "Halkımızın varlığı ve desteğiyle ülkemiz üzerinde oyun oynayanlar bir kez daha hezimete uğrayacaklardır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Hadim Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı yapıldı. Heyet, merkezde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

Hadim'den ayrılan heyet ardından Taşkent Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına geçti. Açılışta halka seslenen AK Parti Taşkent Belediye Başkan Adayı Osman Arı, "Bizim yolculuğumuz kutlu bir yolculuk. Bu yolculukta hep beraber el ele, gönül günüle yürüyeceğiz inşallah. Rabbimin yardımıyla biz buralara geldik. Onun için halkımızın dualarıyla, Rabbimin yardımıyla kutlu bildiğimiz bu doğru yolda dimdik yürümeye sonuna kadar devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmanın sonrasında heyetle birlikte Taşkent Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı yapıldı. Açılışta vatandaşlarla bir araya gelen heyet, seçim sürecinde destek istedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Hadimioğlu Ak Parti Taşkent Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title