Haberler

AK Parti'den Agc'ye Ziyaret

AK Parti Antalya Milletvekili Osman Akman, Partililerle Birlikte Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni'yi Ziyaret Ederek Çalışmalarında Başarılar Diledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Osman Akman, partililerle birlikte Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni’yi ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni, kendisini ziyarete gelen AK Parti Antalya Milletvekili Osman Akman ve Muratpaşa belde yöneticilerine teşekkür etti. Antalya’da ve özellikle yerel medyada ciddi sorunlar olduğuna dikkat çeken Başkan Yeni, bir meslek örgütü olarak bu sıkıntıların giderilmesine öncülük yapacaklarını belirtti.

İlk olarak Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni kamu yararına çalışan dernekler statüsüne geçirmek için çalışacaklarını vurgulayan Yeni, bu konuda Antalyalı siyasetçilerden de destek beklediklerini dile getirdi. “Şu anda AK Parti’nin iktidar gücüne sahip olduğu için özellikle AK Parti milletvekillerinden yardımcı olmalarını istiyoruz” diyen Yeni, konuyla ilgili dosyanın Maliye Bakanlığı’nda olduğunu hatırlattı.

Yeni’ye ve ekibine yapacakları çalışmalarda başarılar dileyen Akman ise, medyanın ülkenin ve kentlerin sorunlarının çözümünde önemli görevler üstlendiğini kaydetti. Bu çerçevede siyasetçiler olarak medyaya karşı üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarına işaret eden Akman, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin de kamu yararına çalışan dernekler statüsüne kavuşması için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.

(AT-Y)

13.01.2007 13:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title