Haberler

Ahmet Şerif İzgören Germenciklilerle Buluştu

Germencik Belediyesi sosyal-kültürel etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Ahmet Şerif İzgören ile ‘At Şu Adımı’ semineri Germencik Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Germencik Belediyesi sosyal-kültürel etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Ahmet Şerif İzgören ile 'At Şu Adımı' semineri Germencik Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Eğitime verdiği önem ile dikkat çeken Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın okullarda gerçekleştirdiği etkinliklerle öğrencilere yönelik çalışmalarda bulunmuştu. Sonrasında belediye personeline yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenleyen Başkan Akın Germencik belediyesi olarak vatandaşlara daha iyi hizmet, kaliteli güler yüzlü hizmet sunabilmek için bu tür çalışmalar içinde olduklarını belirtti.

Bugün de yaklaşık bin kişinin katılımı ile gerçekleşen Ahmet Şerif İzgören semineri herkese açık yapıldı. Seminere Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Milliyetçi Hareket Partisi Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Ülkü Ocakları Aydın il Başkanı Mustafa Karaca ve davetliler katıldı. İzgören eğitim semineri ile mücadele ruhu, bilgi, girişimcilik, planlama, karakter ve iyiliğin iş hayatında başarıya nasıl dönüştüğü anlattığı seminer yaklaşık 2 saat sürdü.

Kişisel Gelişim ve Girişimcilik üzerine birçok kitabı bulunan, yurt içi ve yurt dışında pek çok seminer veren Ahmet Şerif İzgören, "Bu dünyada ayakta kalabilenler yataktan kalktığı andan itibaren istedikleri koşulları arayan ve bulamadıkları takdirde onları yaratanlardır" diyerek girişimcilik konusundaki tecrübelerini katılımcılar ile paylaştı. Seminer sonrası okurları için Kitaplarını imzalayan İZGÖREN, Germencik Belediyesinin vasıtası ile kendisinin kurduğu Uğur Böcekleri vakfı aracılığı ile birçok öğrencinin bu seminerden faydalanacağını dile getirirken, Başkan Ümmet AKIN'a eğitime verdiği bu desteklerden dolayı da teşekkürlerini dile getirdi.

İzgören, yaklaşık iki saat süren seminerde genel olarak Kurum Kültürü, Liderlik, Girişimcilik, Motivasyon ve İletişim konu başlıkları altında dinleyicilere bilgi verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Şerif İzgören Germencik Aydın Yerel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Bakmadan Geçme

Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917
'Anne beni bir şey ısırdı' diyen 5 yaşındaki çocuk hastanede can verdi

"Anne beni bir şey ısırdı" diyen 5 yaşındaki çocuk hastanede can verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title