Haberler

Abdulvahabi Gazi Camii'nde arefe Cuması yoğunluğu

Güncelleme:

Abdulvahabi Gazi Camii'nde arefe Cuması yoğunluğu Abdulvahabi Gazi Camii'nde Kurban Bayramı arifesinde kılınan Cuma namazı, cami ve çevresini dolduran vatandaşların yoğun katılımıyla eda edildi.

Abdulvahabi Gazi Camii'nde arefe Cuması yoğunluğu

SİVAS - Abdulvahabi Gazi Camii'nde Kurban Bayramı arifesinde kılınan Cuma namazı, cami ve çevresini dolduran vatandaşların yoğun katılımıyla eda edildi.

Kurban Bayramı arifesinde vatandaşlar, Yukarı Tekke Mezarlığı'nda bulunan Abdulvahabi Gazi Camii'ne akın etti. Cuma'nın manevi atmosferiyle tarihi cami dolup taşarken, camide yer bulamayan vatandaşlar dışarıda namaz kılmak zorunda kaldı. Cuma namazı sonrası eller semaya açılarak dua edildi. Namaz sonrası vatandaşlar Hazreti Muhammed'in sancaktarlarından olan Abdulvahabi Gazi Hazretleri'nin ve Şehzade Bayezid ile oğullarının bulunduğu türbeleri ziyaret ederek dua etti. Diğer yandan bayram arifesi olduğundan dolayı mezarlık içerisinde araç ve vatandaş yoğunluğu oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title