Haberler

Bu büfede 15 tane tost yiyen para ödemiyor, üstüne altın alıyor

Güncelleme:

Bursa'da bir büfe sahibi; yaptığı kampanyayla 13 ve 15 tost yiyenden ücret almıyor üstüne altın hediye ediyor. Büfe sahibi 13 tost yiyene gram altın, 15 tost yiyene ise çeyrek altın hediye ediyor. Taahhüt ettiği sayıda tost yiyemeyenler ise yediklerinin ücretini ödüyor.

Osmangazi ilçesinde 13 yıldır büfe işletmeciliği yapan Yaşar Korkmaz, 5 ay önce kampanya düzenledi. Bir oturuşta 13 adet tost yiyene gram altın 15 adet yiyene ise çeyrek altın hediye ediyor.

Bu büfede 13 ya da 15 tane tost yiyen para ödemiyor, üstüne altın alıyor

SAYIYI TUTTURAMAYAN YEDİĞİNİN ÜCRETİNİ ÖDÜYOR

13 ve 15 adet yiyemeyenden ise kaç adet tost yediyse ücretini alıyor. Bu sayede talepleri artan Korkmaz, satışlarını daha da artırmayı hedefliyor.

Bu büfede 13 ya da 15 tane tost yiyen para ödemiyor, üstüne altın alıyor

"GÜNDE 5 KİŞİ KAMPANYAYA KATILIYOR"

Farkındalık oluşturmak için böyle bir uygulama yaptığını ifade eden Yaşar Korkmaz, "Büfemizde 13 adet tost yiyene gram altın hediye ediyoruz. 15 adet yiyene ise çeyrek altın veriyoruz. Taahhüt ettiği tostu yiyemeyenden kaç tane tost yiyeceğini belirttiyse o kadar tost parası alıyor. Günde 5 kişi kampanyaya katılıyor" dedi.f

Bu büfede 13 ya da 15 tane tost yiyen para ödemiyor, üstüne altın alıyor

"TOSTLARI YERSEK ALTINLARI ALACAĞIZ"

Kampanyaya katılan vatandaşlar "Buraya 13 ve 15 tane tost yemeye geldik. Tostları yersek altınları alacağız" şeklinde konuştular.

Bu büfede 13 ya da 15 tane tost yiyen para ödemiyor, üstüne altın alıyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

mahmut kemal :

Akıl dışı uygulama aşırı yemek sağlıksızdır israftır haramdır neresinden baksan aptalca.

67
7
yanıtYanıtla
Doğuş:

Aldığınız nefes, attığımız adım, yediğimiz yemek bile kumar olmuş.

72
0
yanıtYanıtla
Ekrem Kocakurt:

Milleti öldürecek, hastane ve cenaze masraflarını da kanpanyaya dahil etsen iyi olur.

61
6
yanıtYanıtla
Haydar:

Devlet böyle şeyleri yasaklamalı böyle saçmalıkmı olur ya adam yiyecem diye kendini zorlar kriz geçirir tansiyon fırlar beyin kanaması falan geçirirse bunun sorumlusu kim olacak

34
18
yanıtYanıtla
vedat cici :

ımkansız kurnaza bak

44
1
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

Adam ölürse kim sorumlu olacakkk

38
2
yanıtYanıtla
Ekrem Kocakurt:

Uyanık bir ekmekten tost yapıyor. Bir adamın 15 ekmek yeme şansı varmı????tostun fiyatı ne acaba adam hesabını yapmıştır

35
1
yanıtYanıtla
Gd Ush:

Ünlü olmak için en kolay yol lokanta. Birgün tuz sallayıp et döversiniz,birgün saçma sapan yarışmalar yaparsanız ve tiktokta paylaşırsınız. Ve sonra tebrikler artık ünlüsünüz.

30
4
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Vahşi kapitalizm mikrobu tostçu'ya da bulaşmış ..))

31
2
yanıtYanıtla
delidolu :

Bizim servisci ayı tümere linki attım kendisi 170 kg tostlarıda bu adamıda yer

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title