Haberler

Yerel seçime doğru -

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Oyuna gelmeyin, sakın şiddete bulaşmayın.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "Oyuna gelmeyin, sakın şiddete bulaşmayın. Diktatörlerin hiç sevmediği şey mizah. Bunların gerçek yüzünü mizahla anlatacaksınız" dedi.

İnce, Bartın'da partisinin il başkanlığınca kapalı otoparkta düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gezi olaylarında gençlerin alkol şişesiyle camiye girdiğini söylediğini ancak cami imamının, "ben böyle bir şey görmedim" dediğini aktardı.

Camiye ayakkabıyla girildiği iddialarının doğru olduğunu anlatan İnce, göstericilerin, peşlerinde TOMA ve biber gazıyla gelinmesinden dolayı kendilerini can havliyle camiye attıklarını ifade etti.

İnce, camiye ayakkabıyla girilemeyeceğini belirterek, "Bunu herkes bilir ama orada bir zorunluluk var. Camiye ayakkabıyla girilmez ama cepte haram parayla hiç girilmez" diye konuştu.

Bütün faşist ve diktatörlerin, gençlerin şiddet uygulamasını istediklerini dile getiren İnce, şunları kaydetti:

"Oyuna gelmeyin, sakın şiddete bulaşmayın. Diktatörlerin hiç sevmediği şey mizah. Bunlarla kafa yapacaksınız, makaraya saracaksınız. Bunların gerçek yüzünü mizahla anlatacaksınız" diye konuştu.

İnce, 30 Mart'ta 1989'da olduğu gibi Ankara, İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri olmak üzere tüm ülke genelinde rekor kıracaklarını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

osmanlıandroidsistem@com.tr:

yalancının allah belasını versin

0
0
yanıtYanıtla
ş urfalıi_halilciftci@hotmail.com:

30 martta ankara istanbullu izmiri alacağını idia ediyorsun ya alamasan hayal görme sen kim bu şehirleri almak kim diktatorun arkasına yuz binlerce insan takılmaz yalan uzerine siyaset olmaz git siyaseti savcı sayandan öğren

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title