Haberler

Yeni Opera Çıktı!

İnternet Tarayıcıları Arasında Hatrı Sayılır Bir Popülariteye Sahip Olan Opera'nın Yeni Sürümü 10.50 Yayınlandı. Yeni Opera Kullanıcılara Neler Sunuyor Bakalım...

internet tarayıcı dünyasındaki amansız rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Firefox ve ınternet Explorer, tarayıcı seçme özgürlüğü ile ilgili çalışmalarına devam ederken Opera da boş durmuyor ve yeni sürümüyle kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Dünyanın en hızlı tarayıcısı sloganıyla yayınlanan Opera 10.50, gözden geçirilmiş tasarımı, gizli gezinme özelliği gibi yeni özellikleriyle dikkatleri çekiyor. Ayrıca HTML5 ve CSS3 standartları da tarayıcıya eklendi.

Opera'nın yeni menü butonları da araç çubuğundaki butonlar gibi yerlerini değiştirmiş durumda ve yeni tasarımla tüm menülere tek bir yerden ulaşılabiliyor. Aynı zamanda Opera 10.50, kullanıcılara Windows 7 jump listelerini de hızlı erişim menüleriyle entegre etme imkanı sağlıyor.

Yeni Opera 10.50'yi indirmek için tıklayın

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title