Haberler

Yeni Mehmet Aurelio! Beşiktaş'ın Brezliyalı yıldızı Josef, Milli Takım'da oynamaya hazır

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Türk Milli Takımı'nda seve seve oynayacağını ifade etti. Josef, "F.Bahçe'de veya başka bir takımda kalsaydım o dönem, vatandaşlığım olacaktı. Türk Milli Takımı'nı oynamayı isteyebilirdim. Ama yaşımdan ötürü geçti. Fakat yine de istenirse ben buradayım" dedi.

Siyah-Beyazlılar'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, A Spor'a kariyeri, Beşiktaş günleri ve yabancı sınırıyla ilgili çok özel açıklamalar yaptı. Josef'in yabancı sayısı ve Milli Takım'la ilgili ifadeleri dikkat çekti.

Yeni Mehmet Aurelio! Beşiktaş'ın Brezliyalı yıldızı Josef, Milli Takım'da oynamaya hazır

"SINIRA GEREK YOK"

Josef yabancı sınırıyla ilgili, "Türk futbolcusu yetenekli ve kaliteli. Çok rahatlıkla yabancı oyuncuyla forma yarışına girebilecek kapasitede. Sayılara, rakamlara takılmanın çok fazla anlamı yok. Bence yabancı kısıtlamasına gerek yok" dedi.

Yeni Mehmet Aurelio! Beşiktaş'ın Brezliyalı yıldızı Josef, Milli Takım'da oynamaya hazır

"BEN BURADAYIM"

Türk Milli Takımı'yla ilgili sorulan soruya ise Josef, "Eğer Fenerbahçe'de veya o dönem Türkiye'de kalsaydım 4-5 yıl geçmiş olacağı için vatandaşlık alıp Türkiye Milli Takımı'nda oynamayı isteyebilirdim. Artık yaşımdan ötürü geçti ama yine de istenirse ben buradayım" sözleriyle yanıt verdi.

RESMİ MAÇTA OYNAMADI

Josef de Souza, Brezilya U20 takımının formasını 5 kez, A Takım'ında 3 kez formasını terletti. Josef'in çıktığı bu maçların hepsi özeldi. Resmi karşılaşmaya çıksaydı böyle bir ihtimal bulunmayacaktı.

Yeni Mehmet Aurelio! Beşiktaş'ın Brezliyalı yıldızı Josef, Milli Takım'da oynamaya hazır

AURELİO ÖRNEĞİ

Josef'in durumu Aurelio'yu hatırlattı. O da Brezilyalı ve orta saha oyuncusu. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta uzun yıllar forma giyen Marco Aurelio, Mehmet ismini aldıktan sonra Milli Takım'a seçilmişti. Aurelio, Milli Takım'a önemli hizmetlerde bulunmuştu.

Yeni Mehmet Aurelio! Beşiktaş'ın Brezliyalı yıldızı Josef, Milli Takım'da oynamaya hazır

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josef de Souza Milli Takım Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Milliyetçi:

yaşın mı geçmiş senden 10 yaş küçük adamlar senin kadar başarılı olamıyor tff nin hemen süreci başlatıp vatandaşlığı verip direkt olarak kadroya dahil etmeli dünya kupası için

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title